Basiscursus Paneelbouw

Duur: 4 dagen
Richting: Elektrotechniek
Tarief: €945,- (excl. BTW)

Doelstelling
Door middel van deze cursus leert de deelnemer elektrotechnische componenten en systemen op een veilige en correcte manier te monteren, installeren, bedraden en aansluiten in voedings- en verdeelkasten en hoe de deelnemer kasten kan vervaardigen.

Inhoud
* Intro gesprek met de docent (wat willen we bereiken). * Relaistechniek (hoofd- en stuurstroom). * Mechanische montage paneel. * Montage apparatuur in paneel (relais, PLC, beveilingsapparatuur + overige besturings- en bedieningsapparatuur). * Montage paneelbedrading. * Modificatie paneelbedrading. * Frequentieregelaars, softstarters monteren. * Mini PLC aansluiten. * Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Elektrotechniek

Tarief

€ 945 (excl. BTW)

Duur

4 dagen

Geplande cursussen:

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development