Basiscursus Logische schakelingen en driefasen

Duur: 4 dagen
Richting: Elektrotechniek
Tarief: €945,- (excl. BTW)

Doelstelling
Na het afronden van de Basiscursus Logische schakelingen en driefasen beschikt de deelnemer over voldoende vakkennis ten aanzien van de werking van installaties en apparatuur. Na het afronden van deze cursus kan de deelnemer storingen zoeken en verhelpen, planmatig onderhoud en inspecties uitvoeren. Verder is de deelnemer in staat componenten te vervangen en te repareren. Afhankelijk van de behoefte van de deelnemer kijken we naar de onderwerpen waar we meer of minder aandacht aan moeten besteden. Practicum: Deze training is een afwisseling van theorie en praktijk. Je gaat in ons practicum daadwerkelijk aan de slag en oefent op realistische praktijkopstellingen. Afronding: Er is geen examen verbonden aan deze training. Wel ontvang je, als de training naar behoren is gevolgd, een certificaat van IW Nederland. Lesmateriaal: Inbegrepen

Inhoud
* Intro gesprek met de docent (wat willen we bereiken). * Waarheid tabel. * Schakelfuncties. * Symbolen, poorten (overzicht logische functies). * Driefasen wisselspanning. * Sterschakeling. * Driehoekschakeling. * Belasting v/d fasen v/e 3-fasen wisselstroomnet. * Opgenomen vermogen bij belasting in Y en driehoekschakeling. * Fase-onderbreking in Y en driehoekschakeling. * Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Elektrotechniek

Tarief

€ 945 (excl. BTW)

Duur

4 dagen

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development