Basis Werkvoorbereider

Duur: 27 dagdelen
Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: Op aanvraag

Doelstelling
Geen technisch vakman kan aan de slag zonder een gedegen voorbereiding van de werkvoorbereider! Uw medewerker werkt in een productie- of installatiebedrijf en wilt het in de branche erkende diploma Werkvoorbereider behalen. Deze praktijkgerichte cursus Werkvoorbereider is afgestemd op het competentieprofiel en de kwalificatiedossiers van de Werkvoorbereider Fabricage en Werkvoorbereider Installatietechniek. Aan de hand van praktijkcases voert uw medewerker opdrachten uit. Hierbij maakt uw medewerker een directe vertaalslag naar zijn/haar eigen werkomgeving. Uw medewerker leert productie- en installatiewerkzaamheden zelfstandig voor te bereiden / te plannen en op te starten alsmede calculaties te maken. Hij/zij vertaalt klantenorders en werktekeningen naar duidelijke werkopdrachten en verdiept zich in uw voorraadbeheer.

Inhoud
Deze cursus bestaat uit de vijf modules: Module 1: Bedrijfsorganisatie Module 2: Communicatie Module 3: Begeleiding uitvoeringsproces Module 4: Arbeidsstudie en plannen Module 5: Calculatie en offertes maken


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus/opleiding zijn een of meerdere examens verbonden om de vastgestelde doelstellingen te beoordelen. Na dit examen met een voldoende te hebben afgesloten ontvangt de deelnemer een officieel diploma.


← Terug naar overzicht cursusaanbod
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek