Basis Projectleider

Duur: 7 dagen
Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: Op aanvraag

Doelstelling
Het doel van de cursus Projectleider is het ontwikkelen van competenties die je nodig hebt om een project in goede banen te leiden. Na het afronden van deze cursus ben je in staat op projecten te faseren, planningen te maken per fase, planningen te bewaken en bij te stellen, valkuilen in het project te herkennen en te voorkomen.

Inhoud
- Het toepassen van de kennis voor het daadwerkelijk realiseren van projecten - Het toepassen van de kennis voor het daadwerkelijk realiseren van projecten - Cases waarin de risicoanalyse, kostenbeheersing, teamsamenstelling en planning door de deelnemers uitgewerkt worden - Praktische communicatie, zoals voortgangsoverleg, brainstorm, probleemanalyse, presentatie- en interviewtechnieken - Menselijke mechanismen, zoals het leren herkennen van gedrag en gewoontes die projecten verstoren, deze erkennen en omzetten in effectieve acties - Formulieren gebruiken als gereedschap ter voorbereiding en uitvoering van projectmanagement


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus/opleiding zijn een of meerdere examens verbonden om de vastgestelde doelstellingen te beoordelen. Na dit examen met een voldoende te hebben afgesloten ontvangt de deelnemer een officieel diploma.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Overige Dienstverlening

Tarief

Op aanvraag

Duur

7 dagen

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development