Avondopleiding AT-I en AT-E

Richting: Elektrotechniek
Tarief: Op aanvraag
Duur: Op aanvraag

Doelstelling

AT-I en AT-E staat voor Aankomend Technicus Installatietechniek of Aankomend Technicus Elektrotechniek.

Algemeen deel (ca. 60%)

Een groot deel van deze twee opleidingen bestaat uit een algemeen deel met basiskennis. Met name de toegepaste Wis- en Natuurkunde uitvoerig aan bod komen. Andere vakken zijn o.a. Bedrijfskunde, Communicatie en Wet- en Regelgeving.

Specifiek deel (ca. 40%)

In het specifieke deel zal aandacht worden geschonken aan het Ontwerpen en Berekenen van installaties, toepassing van de NEN / ISSO / NPR etc.

 

Inhoud

Voor wie

Ben je werkzaam in de Installatie- of Elektrotechniek als service monteur, service technieker, (eerste) monteur en wil je graag doorgroeien bij het bedrijf waar je werkzaam bent, dan is de AT-I of de AT-E de juiste opleiding. Beschik je over een niveau 3 diploma en zou je graag de MT-WI of de MT-EI willen volgen, dan is dit de perfecte vooropleiding. Heb je de ambitie om door te groeien naar een andere functie bijvoorbeeld (assistant) werkvoorbereider of (assistent) projectleider, ontwerper en/of calculator, dan is deze opleiding de eerste stap!

Opleidingsduur

Eén leerjaar, 1 les middag-avond per week (4,5 klokuur) van 16.00 tot 21.15 uur.

Examinering

De student die met een goed resultaat alle lesonderdelen van de opleiding afrond, ontvangt na afloop van de opleiding een diploma.

Verder studeren

Met het diploma AT-I of AT-E ben je net als met een MBO- niveau 4 opleiding goed voorbereid om met de opleiding MT-WI of MT-EI te starten en je verder door te ontwikkelen.Neem contact op met jouw regio:


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting:

Elektrotechniek

Tarief:

Op aanvraag

Duur:

Op aanvraag

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development