Assessment Elektrotechniek

Duur: 3 dagen
Richting: Elektrotechniek
Tarief: €515,- (excl. BTW)
Niveau: 1, 2, 3 en 4

Doelstelling

Het doel van het assessment is te achterhalen welke specifieke technische/vakinhoudelijke kennis en/of vaardigheden de deelnemer bezit of mist om succesvol te functioneren. Uitermate geschikt voor zij-instromers en personeelsleden welke reeds bij uw bedrijf werkzaam zijn.

Na afloop van het assessment volgt vanuit InstallatieWerk een rapportage inzake de resultaten van het assessment en een scholingsvoorstel.

Inhoud

Een assessment bij InstallatieWerk bestaat uit twee onderdelen namelijk:

AMN-intaketest (0,5 dag):                                                                                                                                                                                    Praktijkassessment (2,5 dagen).

De AMN-intaketest geeft informatie over het niveau en de competenties
van een deelnemer. Deze wordt onder andere getest op rekenkundige capaciteiten,
persoonlijkheidskenmerken, beheersing van de Nederlandse taal als ook technisch
inzicht.

Tijdens het praktijkassessment wordt, met behulp van het maken van
diverse opdrachten, beoordeeld of er voldoende (hand)vaardigheden zijn voor werkzaamheden
voor een bepaalde functie. Ook wordt er bekeken welke vaardigheden de deelnemer
nog mist.

De kandidaat wordt op de volgende vaardigheden tijdens het praktijkassessment beoordeeld:Persoonlijke vaardigheden, Technische vaardigheden, Vaktechnisch inzicht en Houding en functioneren


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek