Aanvullende Praktijk Training (APT) 15 dagen

Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: Op aanvraag
Duur: 15 dagen

Doelstelling

Bij de uitvoering van de opleiding van de monteur in opleiding zijn meerdere partijen betrokken. Het is dan ook van het grootste belang dat de communicatie tussen deze partijen goed verloopt. Heldere afspraken dienen gemaakt te worden over de coördinatie tussen de verschillende partijen voor en tijdens het opleidingstraject.

Via Aanvullende Praktijktrainingen bieden wij BBL-studenten in dienst van een installatiebedrijf extra praktijklessen in een van onze praktijkcentra. Met als doel deze leerlingen de (basis)vaardigheden van de installatie- of elektrotechniek  sneller te laten beheersen. Het praktisch scholen moet leiden tot een betere inzetbaarheid bij het bedrijf en tot tijdige diplomering.

Inhoud

Deze aanvullende praktijkopleiding bij IW bestaat uit 15 scholingsdagen per schooljaar. 1 á 2 keer per maand waarbij de deelnemer praktijkopdrachten maakt. De opdrachten worden in een gesimuleerde praktijksituatie of een speciaal daarvoor ingerichte beroepssituatie uitgevoerd.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR) van Wij Techniek. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.


Neem contact op met jouw regio:


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Meer informatie?

Richting:

Overige Dienstverlening

Tarief:

Op aanvraag

Duur:

15 dagen

Geplande cursussen

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Beoordelingen

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development