Aanvullende Praktijk Training 10 dagen

Duur: 10 dagen
Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: €1550,- (excl. BTW)

Doelstelling

Bij de uitvoering van de opleiding van de cursist zijn meerdere partijen betrokken. Het is dan ook van het grootste belang dat de communicatie tussen deze partijen goed verloopt. Heldere afspraken dienen gemaakt te worden over de coördinatie tussen de verschillende partijen voor en tijdens het opleidingstraject.

Het scholen van werknemers van een bedrijf dat is aangesloten bij IW heeft als doel deze leerlingen de basisvaardigheden van de installatie- of elektrotechniek middels een cursus het vak sneller te laten beheersen. Het praktisch scholen moet leiden tot een betere inzetbaarheid bij het bedrijf.

Inhoud

Deze aanvullende praktijktraining bij IW bestaat uit 10 scholingsdagen per schooljaar. 1 á 2 keer per maand waarbij de deelnemer praktijkopdrachten maakt. De opdrachten worden in een gesimuleerde praktijksituatie of een speciaal daarvoor ingerichte beroepssituatie uitgevoerd.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toetsmoment om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Overige Dienstverlening

Tarief

€ 1550 (excl. BTW)

Duur

10 dagen

Geplande cursussen

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development