Aanvullende Praktijk Begeleiding (APB)

Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: Op aanvraag
Duur: 1 schooljaar

Doelstelling

Onze doelstelling is het begeleiden van leerlingen van een bedrijf dat is aangesloten bij Opleidingsbedrijf IW in het gehele opleidingstraject.

Inhoud

Bij de uitvoering van de opleiding van de monteur in opleiding zijn meerdere partijen betrokken. Het is dan ook van het grootste belang dat de communicatie tussen deze partijen goed verloopt. Heldere afspraken dienen gemaakt te worden over de coördinatie tussen de verschillende partijen voor en tijdens het opleidingstraject. IW kan hierin een belangrijke rol spelen, waardoor u beter geïnformeerd bent over de voortgang van uw monteur in opleiding. Wij noemen dit Aanvullende Praktijk Begeleiding (APB).

 


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR) van Wij Techniek. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.


Neem contact op met jouw regio:


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Meer informatie?

Richting:

Overige Dienstverlening

Tarief:

Op aanvraag

Duur:

1 schooljaar

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Beoordelingen

  • Wali - Beoordeling: 9/10
    Ik wil jullie bedanken voor alles, vooral meneer Martijn hij is een heel aardig begelijder, ik ben heel blij
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development