WhatsApp Image 2021-03-22 at 09.43.45

Breda

roc-720x480 (1)

Veghel

Schermafbeelding 2021-03-21 om 08.21.52

Tilburg

Den Bosch

’s Hertogenbosch

locatie bergenopzoom

Bergen op Zoom

IW - Veldhoven (29)

Veldhoven

Techniekhuis Goes

Goes

ROC_ter_AA_1991-1280x853

Helmond

IW Brabant-Zeeland

Techniek heeft de toekomst en wij zorgen ervoor dat iedereen klaar is voor de techniek van morgen!

  • wij maken jongeren enthousiast voor een BBL opleiding in de infra-, installatie- en elektrotechniek,
  • leiden ze met goede persoonlijke begeleiding op en
  • scholen werknemers en zij-instromers bij.

Dit doen wij natuurlijk samen mét tal van aangesloten installatiebedrijven en onderwijspartners als Scalda, Curio, ROC Tilburg, Koning Willem I College, Summa College en het ROC Ter Aa.

Het opleiden vindt plaats op onze locaties Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Helmond, Veldhoven en Veghel. Hierdoor is IW altijd dichtbij. Dichtbij onze IW’ers, dichtbij onze bedrijven en dichtbij wat er in de regio van Brabant-Zeeland speelt.

Onze afdeling van Contract Onderwijs kan alles vertellen over ons brede cursusaanbod. Daarnaast werken we aan het opbouwen van een flexpool, te weten WorkForce. WorkForce is een niet-commerciële arbeidspool voor flexibel, goed opgeleid installatiepersoneel. Denk daarbij aan zij-instromers en vakvolwassen personeel.

Meer over ons weten? Kijk dan in onze agenda voor de open dagen of neem contact op via 085 48 90 483 of infoiwbz@iwnl.nl
Of check IW Brabant-Zeeland op social media: Facebook, Instagram, TikTok of Linkedin.

Omdat opleiden werkt!

Klik hier voor alle open dagen!

Werken bij IW


Waarom werken bij IW?

Goeie vraag, met nog betere antwoorden! Je komt namelijk te werken in een uitdagende branche waar je veel vrijheid krijgt om zelf je werk in te delen. Met een goede balans tussen werk en privé.  Je hebt 38 vakantiedagen en altijd de mogelijkheid om parttime te werken! En last but no least, je gaat werken in een informele werksfeer! Wanneer zien we jou? 

Persoonlijk in alle regio’s


IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. Wij geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development