Don’t step on my
Pink Suede Shoes!

Meer meiden in de techniek! IW maakt zich er hard voor. Kies voor een opleiding in de installatie- of elektrotechniek bij IW en jouw future looks bright! Win jij een paar van deze opvallende Steel Blue veiligheidsschoenen?

Meld je snel aan, onder de aanmeldingen verloten we 5 paar van deze unieke veiligheidsschoenen!


IW Brabant-Zeeland is hét opleidingsbedrijf in de regio voor installatie- en elektrotechniek.

IW Brabant Zeeland is één van onze zeven regio’s. Met opleidingslocaties in Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel bieden wij opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan. Hierdoor is IW altijd bij jou in de buurt!

Wil jij niks missen op het gebied van installatie- en elektrotechniek in de regio Brabant Zeeland? Houd ons dan zeker in de gaten. Je vindt op deze pagina onder andere:

> Nieuwtjes vanuit de branche
> IW-dagen
> Vacatures

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen! Daarnaast werken we aan het opbouwen van een flexpool, te weten WorkForce. WorkForce is een niet-commerciële arbeidspool voor flexibel, goed opgeleid installatiepersoneel. Denk daarbij aan zij-instromers en vakvolwassen personeel.

Voor vragen over de opleidingen, het keuzeaanbod en verdere informatie kun je ons altijd benaderen. Wil jij een keer meemaken hoe het is om te werken in de installatie- en elektrotechnische branche? Kijk dan in onze agenda met geplande activiteiten of neem contact met ons op: 085 48 90 483 of infoiwbz@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

NieuwsFoto’s IW Brabant-Zeeland


Opening warmtepompcentrum


Agenda IW Brabant-Zeeland


Werken bij IW


Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development