• IW Brabant Zeeland

 

IW Brabant Zeeland is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Goes, Bergen op Zoom, Breda (hoofdkantoor), Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

Het opleiden vindt plaats op de locaties Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel. Hierdoor is IW altijd dichtbij. Dichtbij onze leerlingen, dichtbij onze bedrijven en dichtbij wat er in de regio van Brabant-Zeeland speelt.

Bij IW vinden wij het belangrijk dat jij je opleiding succesvol afrondt, daarom staan de leerlingbegeleiders en instructeurs voor een persoonlijke en betrokken aanpak tijdens het leertraject!

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Daarnaast werken we aan het opbouwen van een flexpool genaamd WorkForce. Hierin zitten oud leerlingen maar ook open sollicitanten van bedrijven uit onze regio. IW neemt hierbij het werkgeversrisico uit handen en door onze scherpe uitleentarieven kunnen we concurreren met reguliere  uitzendbureaus.

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 085 48 90 483 of infoiwbz@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek