Ben jij onze nieuwe Office Assistent regio Breda? (24 uur)

18 december 2018  |  Brabant-Zeeland, Werken bij IW

WorkForce begeleidt (technisch aangelegde) kandidaten naar werk binnen de installatie- of elektrotechniek. Hierbij staan omscholing, begeleiding en passie voor de branche hoog in het vaandel. De krappe arbeidsmarkt binnen de techniek biedt veel mogelijkheden waardoor WorkForce zich naast vakbekwaam personeel ook richt op 50+, statushouders en zij-instromers. WorkForce biedt maatwerk en streeft naar duurzame instroom van technisch (omgeschoold) personeel. Hiervoor heeft WorkForce alle expertise in huis!

Functieomschrijving:

Als Office Assistent ben je de spin in het web! Jij geeft ondersteuning aan de Manager én Consulenten WorkForce, waarbij je onder andere zorg draagt voor een goede afhandeling van de personeelsgegevens, zoals de in- en uitstroom en de urenregistratie. Uiteraard volg je hiervoor de voorgeschreven richtlijnen en procedures, wat met jouw integere karakter geen enkel probleem is! Ook heb je een ondersteunende rol in onze wervingsactiviteiten zoals het bezoeken van netwerkbeurzen en houdt je Social media goed in de gaten!

Functie-eisen:

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Goede kennis van MS-Office, Business for Skype;

Profiel:

Je bent een echte multitasker en behoudt goed overzicht en stelt duidelijke prioriteiten. Daarnaast kun je goed samenwerken in een klein team, krijg je energie van het ondersteunen van jouw collega’s en ben je maatschappelijk betrokken.  Jij bent een doener met een kritische hands-on mentaliteit!

Ons aanbod:

IW WorkForce biedt jou een leuke afwisselende baan en daarnaast bieden we natuurlijk een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden!

Interesse in de functie?

Neem dan contact op met Rebecca van Nunen via 06 -15 54 62 79

Solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV voor 10 januari 2019 naar Carry van Overveld c.vanoverveld@iwnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet wenselijk.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek