Ben jij onze nieuwe landelijke coördinator Contract-Onderwijs (fulltime)

11 januari 2019  |  Werken bij IW

Spreekt dit werk jou aan?
Als landelijke coördinator Contract Onderwijs stel je het landelijke beleid voor het Contract Onderwijs op en stuur je indirect de regionale opleidingsadviseurs aan. Ook vertegenwoordig je landelijk alle deelnemende bedrijven op het gebied van om-, bij- en opscholing en onderhoud je alle contacten met stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en ontwikkelen van onderwijsmateriaal en volgt de ontwikkelingen in de landelijke markt op de voet. Eveneens adviseer je , gevraagd en ongevraagd, de verantwoordelijke directeur hierover. Je vindt het leuk om aan (koude) acquisitie te doen en adviseert en informeert (potentiële) relaties over de producten en diensten van IW Nederland en nieuwe ontwikkelingen op technisch en commercieel gebied. Daarnaast inventariseer je de branchebehoeften en klantbehoeften ten aanzien van opleidingen en speelt hier adequaat op in.

Voldoe jij aan deze eisen?
Heb jij HBO werk-en denkniveau, aangevuld met relevante opleidingen bedrijfskunde of marketing en heb je affiniteit met techniek? Ben je commercieel ingesteld, heb je ervaring als leidinggevende en heb je meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie? Heb je kennis van het werkveld en inzicht in ontwikkelingen in de branche, en je bent communicatief sterk en proactief?

…dan is dit ons aanbod!
Een uitdagende,  verantwoordelijke en veelzijdige functie met veel (externe) contacten. Je werkt zelfstandig en er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. We bieden jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en een salaris dat in overeenstemming is met jouw vooropleiding en ervaring. We bieden je een fulltime tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Bij een gelijk geschiktheid geven wij voorkeur aan een interne kandidaat.

Interesse in deze uitdaging?
Mail dan jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Erik Nijhof, Directeur IW Noord, Oost en Flevoland naar: w.meijne@iwnl.nl (HRM Medewerker). De sluitingsdatum voor deze vacature is 28 februari 2019. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek