Als technische installatiebedrijf heeft u voldoende, goed gekwalificeerde vakmensen nodig. Nu én voor de toekomst. Het is een hele uitdaging om aan de juiste, gemotiveerde (jonge) talenten te komen en het is een kunst om ze vervolgens gericht op te leiden. Vanuit de behoefte van installatiebedrijven is destijds InstallatieWerk (IW) in het leven geroepen. Onze taak is de installatiebranche voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Ook zetten we ons in voor het bij- en herscholen van mensen die al in de branche werken. Zo maken wij de installatiebranche toekomstbestendig door toekomstige en huidige medewerkers zo goed mogelijk op te leiden.

IW is opgericht vanuit het initiatief vanuit de branche. Wij zijn er voor u en door u. De vakmannen en -vrouwen die wij opleiden zijn professionals. Door met ons samen te werken speelt uw bedrijf een belangrijke rol als actieve participant. Wij horen graag wat er binnen uw bedrijf speelt, waar u behoefte aan heeft en hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen. Samen maken we werk van de toekomst van de techniek.

Maak snel een afspraak met ons

IW is de schakel tussen talent en techniek


IW neemt u alle zorgen uit handen. Opleiden doen wij samen met de ROC’s in de regio. Het ROC verzorgt het theoretische deel van de opleiding en reikt uiteindelijk het diploma uit . IW verzorgt de aanvullende praktijklessen en is verantwoordelijk voor de begeleiding van de monteurs in opleiding tijdens de BBL-opleiding. U biedt een werkplek waar monteurs in opleiding het vak in de praktijk leren. Elke monteur in opleiding krijgt een leerlingbegeleider toegewezen die hem /haar bijstaat bij schoolwerk, praktijktraining en overige zaken. Deze leerlingbegeleider onderhoudt de contacten met het ROC en het leerbedrijf over de voortgang.

Wij nemen u het proces van vinden, binden en opleiden volledig uit handen.

U krijgt een IW’er elektrotechniek of installatietechniek die u direct kunt inzetten.

Wij nemen de werkgeverstaken en -risico’s voor onze rekening.

U kunt aangeven om welke kennis en vaardigheden het moet gaan.

Wij zorgen voor het onder de knie krijgen van alle benodigde skills in ons praktijkcentrum en de theoretische kennis in samenwerking met het ROC.

U hoeft de opleiding niet te betalen en u betaalt alleen voor de uren dat de IW’er daadwerkelijk bij u aan de slag is.

Wij hanteren een duidelijk stappenplan (POP), heldere afspraken en een goede afstemming tussen de IW’er, de begeleider van IW en uw eigen stagebegeleider.

U kunt erop vertrouwen dat wij voor een andere leerwerkplek zorgen als er geen klik is tussen uw bedrijf en de IW’er.

Wij verwachten van u een leerwerkplek met voldoende uitdaging en een ervaren collega die zijn kennis wil overdragen.

U heeft aan het eind van de opleiding een werknemer in huis die u al kent en die speciaal voor uw bedrijf is opgeleid.

Wilt u weten hoe het opleidingstraject exact is ingericht? Waar u op kunt rekenen en wat wij van onze participanten verwachten? In een persoonlijk gesprek kunnen we u alles vertellen. Ook wat we kunnen betekenen als u bijvoorbeeld alleen de begeleiding door ons wilt laten verzorgen.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development