Didam

DCIM100MEDIADJI_0028.JPG

Nijmegen

download

IW Achterhoek Rivierenland is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie- en elektrotechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Didam (hoofdkantoor) en Nijmegen bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Door een intensieve samenwerking met meer dan 300 regionale bedrijven uit de technische installatiebranche en de ROC’s in de regio (o.a. Graafschap College, Rijn IJssel en ROC Nijmegen) weten wij goed wat er gevraagd wordt van onze IW’ers. Daarmee kunnen wij met onze praktijklessen en leerlingbegeleiding tot een maximaal resultaat komen.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 088-0247000 of infoiwar@iwnl.nl 

Of check IW Achterhoek Rivierenland op Social media:  FacebookInstagram of Linkedin.

Omdat opleiden werkt!

Werken bij IW


Waarom werken bij IW?

Goeie vraag, met nog betere antwoorden! Je komt namelijk te werken in een uitdagende branche waar je veel vrijheid krijgt om zelf je werk in te delen. Met een goede balans tussen werk en privé.  Je hebt 38 vakantiedagen en altijd de mogelijkheid om parttime te werken! En last but no least, je gaat werken in een informele werksfeer! Wanneer zien we jou? 

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development