IW Achterhoek Rivierenland is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Didam (hoofdkantoor), Doetinchem, Nijmegen en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

Door een intensieve samenwerking met meer dan 270 regionale bedrijven uit de technische installatiebranche en de ROC’s in de regio (o.a. Graafschap College, ROC Rijn IJssel, ROC Nijmegen, Aventus College, ROC van Twente) weten wij goed wat er gevraagd wordt van onze leerlingen. Daarmee kunnen wij met onze praktijklessen en leerlingbegeleiding tot een maximaal resultaat komen.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 0316-227410 of infoiwar@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development