???De data en locaties voor TopStartersdagen 2016 zijn bekend!

18 december 2015  |  Algemeen, Bedrijven, Jongeren

De data en locaties voor TopStartersdagen 2016 zijn bekend

TopStarters in de technische installatiebranche hebben ook in 2016 weer de mogelijkheid hun grenzen te verkennen, hun horizon te verleggen en te worden getriggerd op het gebied van vakmanschap en ambitie. De TopStartersdagen worden speciaal georganiseerd voor alle jonge werknemers die voor een baan in de installatietechniek hebben gekozen. Tijdens de TopStartersdagen staan deze vakmensen en hun werk dan ook helemaal centraal.

TopStarters is al tien jaar lang hét loopbaanevenement voor jonge vakmensen in de installatiebranche. De dagen staan garant voor doen, teamwork, herkenning en… fun!

In 2016 vinden de TopStartersdagen plaats op:
19 januari – Alkmaar
22 januari – Heerenveen
27 januari – Eindhoven
3 februari – Breda
9 februari – Apeldoorn
12 februari – Utrecht
17 februari – Rotterdam

Werknemers tot 25 jaar kunnen zich op www.topstarters.otib.nl nu voor de TopStartersdagen inschrijven. Via hetzelfde adres kunnen ook werkgevers hun werknemers voor de TopStartersdagen aanmelden

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN