Don’t step on my
Pink Suede Shoes!

Meer meiden in de techniek! IW maakt zich er hard voor. Kies voor een opleiding in de installatie- of elektrotechniek bij IW en jouw future looks bright! Win jij een paar van deze opvallende Steel Blue veiligheidsschoenen?

Meld je snel aan, onder de aanmeldingen verloten we 5 paar van deze unieke veiligheidsschoenen!


IW Brabant-Zeeland is hét opleidingsbedrijf in de regio voor installatie- en elektrotechniek.

IW Brabant Zeeland is één van onze zeven regio’s. Met opleidingslocaties in Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel bieden wij opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan. Hierdoor is IW altijd bij jou in de buurt!

Wil jij niks missen op het gebied van installatie- en elektrotechniek in de regio Brabant Zeeland? Houd ons dan zeker in de gaten. Je vindt op deze pagina onder andere:

> Nieuwtjes vanuit de branche
> IW-dagen
> Foto’s van voorlichtingsdagen
> Vacatures

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Daarnaast werken we aan het opbouwen van een flexpool genaamd WorkForce. Hierin zitten oud leerlingen maar ook open sollicitanten van bedrijven uit onze regio. IW neemt hierbij het werkgeversrisico uit handen en door onze scherpe uitleentarieven kunnen we concurreren met reguliere  uitzendbureaus.

Voor vragen over de opleidingen, het keuzeaanbod en verdere informatie kun je ons altijd benaderen. Wil jij een keer meemaken hoe het is om te werken in de installatie- en elektrotechnische branche? Kijk dan in onze agenda met geplande activiteiten of neem contact met ons op: 085 48 90 483 of infoiwbz@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Nieuws


Dag van de Installatietechniek

Zaterdag 16 maart 2019 was het weer zover. Het jaarlijkse evenement ‘Dag van de Installatietechniek’ in een vernieuwde opzet! 325 bezoekers, jong en oud kregen een interessante rondleiding door de wereld van techniek áchter de schermen van het Willem II Stadion in Tilburg. Er werd uitleg gegeven door experts van de luchtbehandelingsruimte, de lichtmasten en de video controlekamer! Als afsluiting konden kids een technisch werkstukje maken op de Techniekplaza bijvoorbeeld een lampje, een fotolijsthouder of het buigen en koppelen van een buis. Als supporter van deze dag kan IW Brabant-Zeeland terugkijken naar een geslaagde dag, volgend jaar hopen wij zeker iedereen weer enthousiast te kunnen maken voor het prachtige vak van de Installatietechniek.


Game On regio Breda: techneuten voor later, dat begint nu!

Game On regio Breda! Dat is installatie- en elektrotechniek zien, doen en ervaren op 20 en 21 mei op de schaatsbaan Breda! In samenwerking met de FME organiseert opleidingsbedrijf IW Brabant-Zeeland met onderwijs en bedrijfsleven een techniekmanifestatie voor 1200 leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) in de regio Breda.

Waarom? Op deze manier promoten we installatie- en elektrotechniek bij de medewerkers van de toekomst! Er zijn interactieve techniekpleinen die ingedeeld worden op sector, zoals maritiem, machine- en apparatenbouw, logistiek en transport. Daarnaast is er ook ruimte voor thema’s als de

medische sector, energie (clean en groen) en gebouwde omgeving, want ook in deze sectoren speelt technologie een cruciale rol. Samen met medewerkers uit jouw bedrijf volgen de leerlingen dus een interactief programma. Maken, bouwen, testen of onderzoeken, alles is mogelijk!

Lees meer…

Beeld Game On regio Breda 2019

Foto’s IW Brabant-Zeeland


VMBO Beroepenwedstrijd 2019


Dag van de installatietechniek


Opening warmtepompcentrum


Agenda IW Brabant-Zeeland


Werken bij IW


Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN